Snel een journalistieke bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is de beste marketingtool om uw (potentiƫle) klanten een unieke impressie te geven van uw bedrijf of organisatie.

Journalinda vertaalt uw verhaal snel en op journalistieke wijze naar een krachtige video, die op diverse kanalen kan worden ingezet. Op uw website, op social media en ter plekke, zelfs op groot scherm. De werkwijze is simpel: u vertelt uw verhaal: ik maak hiervan een bedrijfsfilm. Al het werk wordt u uit handen genomen. Van scenario, opname, voice-over, eventuele muziek, tot montage en oplevering van het eindproduct. Uw film kan worden omgezet in alle bestandsformaten, geschikt voor afspelen op alle apparatuur, als tv, beamer, desktop, tablet en mobiel.

Dankzij mijn journalistieke achtergrond weet ik precies de kernpunten van een bedrijf naar voren te brengen, met een focus op de menselijke kant van het verhaal. Ik maak van uw bedrijfsfilm een eigen en uniek visitekaartje.

Journalinda heeft ook ervaring met interview, portretfilm, documentaire, promotiefilm, instructievideo, voorlichtingsfilm, commercial, productpresentatie, reportage voor online magazines en narrow casting en evenementenregistratie, alles als camjo, dus als eenpersoons filmteam.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek!