Snel een journalistieke bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is de beste marketingtool om jouw (potentiële) klanten een unieke impressie te geven van je bedrijf of organisatie.

Journalinda vertaalt jouw verhaal snel en op journalistieke wijze naar een krachtige video, die op diverse kanalen kan worden ingezet: op je website, op social media en ter plekke, zelfs op groot scherm. De werkwijze is simpel: Jij vertelt je verhaal: ik maak hiervan een bedrijfsfilm. Al het werk wordt je uit handen genomen. Van scenario, opname, voice-over, eventuele muziek, tot montage en oplevering van het eindproduct. Jouw video kan worden omgezet in alle bestandsformaten, geschikt voor afspelen op alle apparatuur, als tv, beamer, desktop, tablet en mobiel. Ik maak van jouw bedrijfsfilm een eigen en uniek visitekaartje.

Klik op de camera voor een kijkje op mijn Youtube kanaal

Journalinda heeft ook ervaring met interview, portretfilm, documentaire, promotiefilm, instructievideo, voorlichtingsfilm, commercial, productpresentatie, reportage voor online magazines en narrow casting en evenementenregistratie, alles als camjo, dus als eenpersoons filmteam.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek!