Lekkere stukken

Creatieve teksten geven je bedrijf of organisatie meer smoel. Of het gaat om teksten voor je website, social media, nieuwsbrief, blog, persbericht of een lekkere ouderwetse offline folder: als ze goed in elkaar zitten, raken ze een snaar bij je relatie of klant en lokken ze actie uit.

Ik kan best schermen met woorden als SEO, conversie, sales en marketing, maar het draait eigenlijk om iets heel simpels: jouw verhaal vertaald in een krachtige tekst op maat.

Misschien wil je meer aandacht voor je product of dienst, maar weet je niet op welke manier je de doelgroep kunt bereiken. Dan denk ik graag met je mee. De werkwijze is simpel: jij vertelt wat je wereldkundig wilt maken en ik maak hiervan een effectieve tekst die past bij het medium en de doelgroep. Geen geouwehoepla, maar precies de heldere en leesbare woorden die jij nodig hebt. Dankzij mijn journalistieke achtergrond weet ik precies de kernpunten van een bedrijf naar voren te brengen, met een focus op de menselijke kant van het verhaal.

 

Blog

Als ‘ghostblogger’ schrijf ik namens jou een regelmatig verschijnend, zakelijk blog. Wat een krachtige manier van communiceren! Het vertellen van verhalen, storytelling in modern Nederlands, is tenslotte zo oud als de mensheid. Door het delen van je ervaringen betrek je klanten, relaties, collega’s en medewerkers bij je bedrijf of organisatie. Ik pas mijn stijl aan, zodat die lijkt op jouw manier van communiceren. Alsof je zelf achter de laptop bent gekropen. Zodat jij je kunt focussen op jouw eigen specialiteit.

Persbericht

Met een goed persbericht kan het lukken de krant te halen. Vooral bij lokale kranten geldt dat ze niet alleen worden volgeschreven door journalisten maar ook worden opgevuld met ingezonden artikelen. Ik kan vaak een nieuwsbericht maken dat interessant en actueel genoeg is om door de redactie gebruikt te worden. Zo krijg je ‘free publicity’, oftewel gratis aandacht voor je jubileum, evenement of bijzondere collega. Als ik klaar ben met een artikel, dan is het interessant en actueel en maakt het zeker kans op een plekje in de krant.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek!

Terug naar boven
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial